ICT Kracht

icons8-computer-support-96

Wij repareren of maken computers (veel) sneller voor particulieren. Wij voeren grote ICT-taken uit voor bedrijven, gemeentes en onderwijsinstellingen.

23 juni 2022

ICT vanaf Morgen nu ook Microsoft Cloud Solution Provider

Het ICT speelveld verandert. Waar voorheen data lokaal op een eigen server werd opgeslagen vindt dat steeds meer plaats in de Cloud.
19 mei 2022

Sociaal ondernemen zorgt voor nieuwe computerregeling minima

Donderdag 12 mei was de kick-off van de samenwerking tussen Halte Werk, Randstad Groep Nederland en ICT vanaf Morgen. Sinds dit jaar geeft Randstad Groep Nederland al haar afgeschreven laptops aan ICT vanaf Morgen. Met deze sociale bijdrage van het bedrijf, in vaktermen 'Social Return On Investment' (SROI), kan aan vele jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring in de IT geboden worden.
28 april 2022

ICT vanaf Morgen opgenomen in het register Code Sociale Ondernemingen!

Afgelopen twee jaar heeft ICT vanaf Morgen hard gewerkt om te worden opgenomen in het register Code Sociale Ondernemingen. Dat was een pittige klus om, naast alles waar ICT vanaf Morgen druk mee is, namelijk het sociaal ondernemen, ook ons proces, visie, de organisatiestructuur, de impact die we willen maken, et cetera, te beschrijven en alles transparant te communiceren. Maar: het is gelukt en hiermee zijn wij opgenomen in het register Code Sociale Ondernemingen. Een mooie erkenning voor het feit dat wij, als social enterprise, ons werk goed doen: jongeren helpen naar werk en ICT een tweede leven geven.

ICT vanaf Morgen in cijfers

3700
Refurbished Hardware

25000kg
Gerecyclede Hardware

72
Werknemers

100+
Donateurs

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief