Facts

Feiten en cijfers

ICT vanaf Morgen is een Social Enterprise, daar staat de maatschappelijke winst voorop: impact first! Net als gewone bedrijven leveren sociale ondernemingen producten of diensten. Maar geld verdienen is geen hoofddoel, het is vooral een middel om de wereld een beetje beter te maken. In ons geval: jongeren kansen geven en vergroten duurzaamheid op ICT-gebied.
Wij leggen graag onze verantwoording af over ICT vanaf Morgen als organisatie en de successen die wij boeken. Op deze pagina stellen wij de volgende onderwerpen openbaar; de statuten, de gemaakte impact en onze jaarcijfers. In het kader van Code Sociaal Ondernemen zullen aanvullende zaken als organisatie, beloningsbeleid en stakeholders later worden gepubliceerd.

Statuten

In de statuten van ICT vanaf Morgen staan de interne regels beschreven van de BV. Hier vind u onder andere een beschrijving van de missie, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van het bestuur, afspraken rondom het kapitaal en besluitvorming en regels bij een eventuele ontbinding. De statuten zijn hier in te zien. Ook zijn er dus nog de statuten van de Stichting. Ondanks dat deze binnenkort aangepast zullen worden plaatsen we hier de originele versie ter inzage.

Jaarcijfers & Toelichting

Vanaf 1-2-2018 zijn de bedrijfsactiviteiten ondergebracht in ICT vanaf Morgen BV. De cijfers van 2019/2020 zijn hier ter inzage. Een kleine toelichting: Wij kennen een gezonde financiële huishouding. De beloningen zijn gematigd, er zijn geen bancaire leningen en we financieren onze investeringen (tot nu toe) uit de cash-flow. 

Tevens kunt u hier nog de cijfers van Stichting ICT vanaf Morgen over 2019/2020 bekijken Hoewel hier geen feitelijke activiteiten in hebben plaatsgevonden.  

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0