Nieuws

21 december 2021

ICT vanaf Morgen is voor Cybersoek de aangewezen partner

De Cyberbank is de plek in Amsterdam waar mensen, bedrijven en organisaties terecht kunnen om hun afgeschreven laptops te doneren. ICT vanaf Morgen is voor Cybersoek de aangewezen partner voor dit project. Alle gedoneerde apparatuur wordt refurbished door onze jongeren inclusief het ISO-gecertificeerd wipen van de harde schijven.
16 november 2021

ICT vanaf Morgen officieel gecertificeerd ISO 9001

De afdeling Data wiping van ICT vanaf Morgen is ISO 9001-gecertificeerd. Deze certificering is een erkenning en vormt voor onze opdrachtgevers een absolute garantie dat het data wipen van gedoneerde laptops e.d. correct gebeurt. Lees meer:
9 november 2021

Gebruik maken van elkaars kennis & kunde!

Leviaan en ICT vanaf Morgen, beide partijen met een grote maatschappelijke betrokkenheid en betekenis, werken nu samen. Leviaan, een Beschermd Wonen Stichting met onder andere Participatie, Begeleid wonen en Bijzonder zelfstandig wonen, bundelt de krachten met ICT vanaf Morgen.
29 oktober 2021

Sfeervolle opening Zaandam!

ICT vanaf Morgen heeft nu ook een vestiging in Zaandam. Hier heeft ICT vanaf Morgen de samenwerking met Werkom gevonden die de kandidaten selecteert voor wat betreft de gemeenten Zaanstad en Purmerend.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0