Wij regelen het!

Wij maken jouw werkplekken (weer) klaar voor gebruik. Of het gaat om vervanging van hardware of een complete verhuizing, wij regelen het!

Bij werkplekmigratie komt een heleboel kijken. Dat kan overweldigend zijn wanneer je niet beschikt over de juiste expertise. Gelukkig hebben wij die in huis en zorgen zo dat de migratie soepel en efficiënt verloopt. Zo kunnen je medewerkers weer snel aan de slag

Zo werkt het

  • Onder deskundige begeleiding
  • Oude hardware voeren wij af
  • Nieuwe hardware en software maken wij klaar voor gebruik
  • Bekabeling en netwerken brengen wij op orde en worden netjes weggewerkt
  • Ook wifi-metingen voeren wij uit

Magnit hecht waarde aan inclusie en diversiteit. We geloven dat iedereen kwaliteiten heeft die van waarde kunnen zijn voor anderen. Daarom kozen we voor ‘ICT vanaf Morgen’ toen we onze werkplekken moesten aanpassen. ‘ICT vanaf Morgen’ levert vakkundig werk en heeft een team van gedreven professionals. Fantastisch dat ze onze werkplekken in zo’n korte tijd hebben aangepast. We zijn erg tevreden met het resultaat.

Vanaf 2018 kennen en werken wij samen met ICT vanaf Morgen. Op verschillende vlakken maken wij als Regio College te Zaandam gebruik van de diensten van ICT vanaf Morgen. Denk hierbij aan inname inclusief ophalen, gecertificeerd leegmaken van ons verouderde hardware en inkoop via ICT vanaf Morgen van onze leenlaptops. Maar ook als er kabelmanagement moet worden uitgevoerd of de handjes geleverd moeten worden voor verhuizingen beleggen we deze vragen bij ICT vanaf Morgen en krijgen wij de werknemers op locatie, die de nodige opdrachten met veel plezier en passie uitvoeren. Wij hopen dat we de diensten nog verder kunnen uitbreiden, denk hierbij bijvoorbeeld aan het mogelijk maken van API koppelingen tussen applicaties. Wij hebben ICT vanaf Morgen leren kennen als een bedrijf die meedenkt met ons, gevraagd en ongevraagd advies geeft en zoekt naar mogelijke oplossingen voor welke vraagstuk dan ook gericht op hardware en ICT. De samenwerking is wat mij betreft een speciale samenwerking, dat merk je al als wij bellen en op welke manier er tegen elkaar gesproken wordt. Ik persoonlijk draag ICT vanaf Morgen een warm hart toe!

Arjan Piette, senior service manager Regio College

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Marcel van Basten

Of bel: 

Paul Kramer

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Marcel van Basten

Of bel: 

Paul Kramer