ICT vanaf Morgen officieel gecertificeerd ISO 9001

De afdeling Data wiping van ICT vanaf Morgen is ISO 9001-gecertificeerd. Deze certificering is een belangrijke  erkenning en vormt voor de partners van ICT vanaf Morgen een relevante garantie dat het data wipen van gedoneerde laptops e.d. correct gebeurt. Het is een heel belangrijke stap voor de nog jonge social enterprise.

Data-wiping is een traject waarbij betrouwbaarheid en transparantie van essentieel belang is. De audit van KIWA werd succesvol doorlopen met het certificaat tot gevolg. Als nog jonge social enterprise  gaat ICT vanaf Morgen steeds grotere klanten verwelkomen en dit vraagt om continue professionalisering van onze diensten.

Waarom ISO 9001 certificering?
ISO 9001 vormt een eisenkader voor een kwaliteitsmanagementsysteem, waarmee wordt beschreven hoe de organisatie aan de behoeften van klanten voldoet. De norm benadrukt het belang van continue verbetering en stelt de organisatie in staat risico‘s te identificeren en prestaties te verbeteren. Om zoals ICT vanaf Morgen te kunnen opereren, is aandacht voor kwaliteit van cruciaal belang. Onze partners zijn – terecht – op zoek naar aantoonbare kwaliteit. Certificering is daarvoor een uitstekend middel.

Met het ISO 9001 certificaat voor data-wiping laten wij onze partners zien dat wij waarmaken wat we beloven: ICT kracht door jongeren!

Deel dit bericht: