ICT vanaf Morgen is PSO 30+ gecertificeerd

ICT vanaf Morgen is vanaf januari 2022 met het PSO 30+ (Prestatieladder Socialer Ondernemen) 30+ keurmerk gecertificeerd. Dit keurmerk is een landelijke norm voor de mate waarin een bedrijf werkgelegenheid biedt aan personen met een afstand tot de arbeidsmarkt (minstens 30% van het personeelsbestand).

Bij ICT vanaf Morgen is dat maar liefst 70%. Een rechtstreeks gevolg van het feit dat we jongeren die bij ons het traject doorlopen maar nog niet toe zijn aan een job op de reguliere arbeidsmarkt zelf in dienst nemen. Hiermee geven wij extra invulling aan onze missie: jongeren kansen bieden op werk in de ICT! Dit keurmerk is goed nieuws voor organisaties met een SROI verplichting. Iedere euro in ons geïnvesteerd, door beschikbaar stellen afgeschreven ICT apparatuur of door het afnemen van onze diensten, is 100% aftrekbaar voor uw SROI-verplichting.

ICT vanaf Morgen is koploper op het gebied van inclusief werkgeverschap en hiervoor erkend met het PSO-certificaat! | PSO Nederland | Het keurmerk sociaal ondernemen (pso-nederland.nl)

Deel dit bericht: