Het Trinitas College maakte ons weer blij vandaag

Deze ochtend mochten wij met de vrachtwagen langs komen rijden bij het Trinitas College Johannes Bosco in Heerhugowaard.

Ruud Temme, al 3,5 jaar werkzaam bij het ICT Servicedesk, heeft een enorme stapel aan afgeschreven ICT hardware voor ons klaarstaan. “We hebben net een verbouwing achter de rug en zo’n 80 desktops zijn vervangen door nieuwe”, vertelt Ruud. “En ja, ik weet niet beter dat wij dan met jullie bellen. Want wij vinden het mooi dat jullie met deze hardware jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen en onze desktops een tweede leven krijgen.”

Ruud vertelt verder dat de meeste jongeren via school een laptop aanschaffen maar wanneer dat financieel niet haalbaar is er dan via Haltewerk een laptop kan worden verkregen. “Het is mooi te zien dat laptops die bij ons zijn afgeschreven en door jullie zijn opgeknapt via Haltewerk ook weer bij onze leerlingen terecht komen. Verder maken de korte lijntjes met ICT vanaf Morgen, de goede communicatie en het nakomen van afspraken de samenwerking heel prettig.”

Dat is leuk te horen en we hopen nog vele jaren samen te werken!

 

Deel dit bericht: