Doneren, een vast onderdeel van onze missie

Via verschillende beurzen van de Uitdagingen in Noord-Holland en zelfs een veiling van Doesgoed kwamen afgelopen maanden weer een aantal hulpvragen binnen van verenigingen en stichtingen

Het Juniusfonds zocht laptops om migrantenvrouwen te ondersteunen bij hun opleiding, Sociaal wijkteam Wormerveer en Stichting Dock uit de Zaanstreek zochten laptops voor hun vrijwilligers en ook vonden twee laptops hun weg naar Stichting Je Mag Er Zijn. Deze stichting biedt pleeggezinnen de helpende hand met diverse goederen, tweedehands kleding en ook een laptop als dat nodig is.
Op bovenstaande foto overhandigt Oguzhan, die de laptop eigenhandig heeft opgeknapt een laptop aan Stephanie-Joy Eerhart van stichting Life With Joy. Deze stichting zet zich in om kwetsbare burgers via herstelgerichte zorg weer naar een plek in de samenleving te brengen. Zingeving is bij deze stichting een belangrijke pijler in de bestrijding van armoede, ongelijkheid en uitsluiting.

Allemaal mooie stichtingen waar mensen met een groot hart zich inspannen om de samenleving een stukje mooier te maken. Niet alleen met kerst, gewoon het hele jaar door. En dat ondersteunen wij graag. Heel veel succes namens ICT vanaf Morgen!

Deel dit bericht: