Woningmakers koopt ICT-diensten sociaal in

microsoft 365 office ondersteuning en kantoorautomatisering bij CIT vanaf Morgen

Woningmakers schakelt ICT vanaf Morgen in voor gebruikersondersteuning van haar Microsoft 365 Office-omgeving en kantoorautomatisering. Daarmee vervult zij gelijk haar social return verplichting (SROI).

Hoe gaat dat in zijn werk? De uren die onze jongeren besteden aan het oplossen van ICT vraagstukken van de Woningmakers factureren wij en deze bedragen mogen worden opgegeven als sociale investering ofwel sroi.

En hoe bevalt onze dienstverlening?
“Graag zet ik ICT vanaf Morgen in voor de gebruikersondersteuning van Woningmakers. Het is erg fijn om dit uit te besteden aan een social firm. Net als in ons dagelijks werk om meer woningen te bouwen voor mensen die er nu geen hebben, kan Woningmakers zo een maatschappelijk belang dienen. Soms kost het iets meer tijd om duidelijk te maken wat nodig is voor de ICT, maar uiteindelijk lukt het altijd. En ik tref altijd vrolijke mensen bij ICT vanaf Morgen! Dat is dan weer heel erg fijn”.

Martin Bosch, Woningbouwversneller en directeur Woningmakers NL.

Woningmakers Nederland ambieert de samenwerking tussen overheid en markt te verbeteren via regionale versnellingstafels en zo de woningbouw in ons land te versnellen.

Deel dit bericht: