Wij zijn het noodzakelijk tussenstation

In de krant: Hoe kan het dat steeds meer jongeren werkeloos thuiszitten terwijl er een schreeuwend tekort is op de arbeidsmarkt?

Het aanbod blijkt niet te matchen met de vraag.

  • Werkgevers ontbreekt het de tijd en capaciteit geschikt personeel te vinden en in te werken.
  • Werkzoekenden hebben een te grote afstand tot de arbeidsmarkt: zij beschikken vaak (nog) niet over de gevraagde vaardigheden.

ICT vanaf Morgen blijkt steeds vaker het noodzakelijk tussenstation te zijn: wij zorgen dat onbenut arbeidspotentieel arbeidsfit wordt gemaakt en voeren hierbij tegelijkertijd werk uit voor onze opdrachtgevers.

Hoe doen wij dit?

Wij hebben als sociale onderneming wel de tijd en capaciteit om mensen arbeidsfit te maken. Mensen  (veelal jongeren) met een afstand tot de arbeidsmarkt bieden wij in een veilige werkomgeving, zonder druk, de kans weer werkritme en werkervaring op te doen waarbij het mogelijk is met een erkend praktijkverklaring uit te stromen naar school of werk.

We zijn een bijzonder ICT bedrijf: voor onze klanten voeren we ICT-diensten uit maar intern “doen we het met een mannetje/vrouwtje meer”. Zo leiden we op, brengen we jongeren weer naar school en werk. Zo maken we impact!

Wij leveren een divers aanbod aan ICT-diensten zoals werkplekmigraties, servicedesk, 1e, 2e lijns support, softwaretesten, datawiping, hardware reparatie en refurbisching. Daarnaast bieden wij onboarding van nieuwe medewerkers en stageplekken voor diverse ICT opleidingen aan.

In 10 jaar tijd zijn wij gegroeid naar zo’n 80 mensen op de werkvloer bij onze twee vestigingen. Ons werkmodel is dus succesvol en onze missie is dan ook om in meer gemeenten een vestiging te starten.  Zo lossen we samen met gemeenten, participatie-instellingen, scholen en bedrijven het probleem op!

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Deel dit bericht: