Steeds meer interesse en talent voor software

In slechts 3 jaar tijd is ons softwareteam geëxplodeerd van een bescheiden 2 naar een indrukwekkende 15 personen! 💪✨

Steeds meer jongeren die bij ons binnenkomen hebben interesse in en talent voor alles wat met software te maken heeft. Of het nu gaat om bouwen van webapplicaties, testen van software of het beheren en hosten van webapplicaties, onder leiding van onze nieuwe projectmanager Jeffrey van Oostenbrugge is deze tak van dienstverlening in een versnelling gekomen.

Ik vraag hem waar hij de meeste ontwikkeling in ziet. “De web development kant; we zijn hier met nieuwe technieken bezig en ik merk een hoge mate van leergierigheid in het team. Een voorbeeld die ik kan geven is “Symfony”, hiermee bouwen wij aan een maatwerkapplicatie waarbij we onze eigen roosters kunnen maken voor het personeel. In de huidige situatie gebeurt dit nog door een Excel sheet handmatig in te vullen en deze te delen. Met de maatwerkapplicatie zou dit online allemaal in te zien kunnen zijn.  Ik zie ook het liefst dat iedereen de vrijheid pakt die ze hebben om hun eigen kennis uit te breiden.

Wat zijn de plannen voor de toekomst? “De organische groei die we nu doormaken doortrekken, wat inhoudt dat we enerzijds steeds meer klanten helpen, maar aan de andere kant ook meer jongeren kunnen helpen richting een baan, hetzij bij ons of extern. Daar hoort natuurlijk wel een gedegen kennis bij, dus intern zijn we nu bezig om leerpaden te maken voor iedereen die bij ons aansluit, zodat ze snel meekunnen in het werk. “

En hoe bevalt het?  “Ja, echt heel goed. Het is mooi om te zien wat voor impact we maken als bedrijf zijnde, zoals ook zichtbaar was bij ons jubileum laatst. Ik ben hier nog maar een vrij korte tijd maar heb het gevoel dat ik hier inmiddels al jaren meedraai. Ik merk om me heen dat er al aardig wat is gebeurd in korte tijd en dat is zeker niet om mezelf op te hemelen, we doen het namelijk met z’n allen en elke dag een beetje meer. “

Wat zou je nog kwijt willen?  “Mocht je nou ooit het gevoel hebben stuk te zitten of iets dergelijks, dat ICT vanaf Morgen bij uitstek dé plek is om weer terug te komen in de maatschappij. De deur staat altijd bij ons open en mocht je willen meedraaien met onze softwaretak dat ik altijd klaar sta om je mee te nemen daarin!”

Deel dit bericht: