Sociaal Inkopen bij ICT vanaf Morgen

Doe je zaken met de (lokale) overheid? Dan heb je wellicht de plicht een bepaald percentage van de omzet sociaal te investeren, de zogenaamde SROI-verplichting. Zo wil de overheid voor 2026 banen scheppen voor 125.00 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

ICT vanaf Morgen beschikt over de Code Sociaal Ondernemen en is PSO 30+ gecertificeerd. Hiermee zijn wij een ideale partner om sociaal in te kopen.

Wanneer je diensten afneemt van ICT vanaf Morgen zijn deze 100% aftrekbaar van je SROI-verplichting. Is dat geen win-win?

Om een paar voorbeelden te noemen:

IVM-Werkplekmigratie
Voor het Regio College in Zaandam voerden wij een werkplekmigratie voor 300 werkplekken uit. Dat hebben we met 4 fte in één week uitgevoerd.

Waarde SROI- invulling : € 5.040,-
IVM-Refurbishing
Bij de Volksbank halen wij per jaar zo’n 1000 laptops op die wij kunnen refurbishen en verkopen en/of doneren. Hiermee realiseren wij 5 fte aan werk.

Waarde SROI- invulling : € 70.000,-
IVM-Reparatie
Jaarlijks repareren wij zo’n 600 laptops die buiten de garantie vallen maar nog niet afgeschreven zijn. We hebben hiermee werk voor 3 fte.

Waarde SROI-invulling: € 42.000,-
IVM-Hardware Testing
ICT vanaf Morgen helpt IT-Professionals met het uitvoeren van diverse software testen. Onze werkzaamheden voor Create leveren 2 fte op jaarbasis.

Waarde SROI-invulling: € 116.000,-

Kijk op onze pagina  ICT Kracht Onze diensten naar alle mogelijkheden. Doe je mee? Neem contact op met Ewout of Aziza.

IVM-Portretten-Ewout-Blauw

Wat kan ik voor je betekenen?

Mijn naam is Ewout Nijland en ik ga graag met je in gesprek over wat ICT vanaf Morgen kan betekenen als het om een ICT-vraagstuk gaat. Groot of klein, dat maakt niet uit.

mail naar: enijland@ictvanafmorgen.nl
of bel: 06 52 02 66 61
IVM-Portretten-Aziza

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik ga in Zaanstreek-Waterland op zoek naar partnerbedrijven die IT-diensten van ons af willen nemen of hun afgeschreven ICT-apparatuur willen investeren in ons. Ook begeleid ik onze kandidaten, die het intern leerwerktraject van ICT vanaf Morgen hebben doorlopen, richting een betaalde baan. Kortom, voor bijna alles kunt u contact opnemen met mij!

Mail naar: abounecoub@ictvanafmorgen.nl
of bel: 06 52 02 66 61