Wij leiden mensen op

Bij ICT vanaf Morgen krijg je de kans om de praktijkopleiding Medewerker  ICT-support (nivo 2) te behalen. Dit gebeurt in samenwerking met de ROC's in de regio.

Wil jij als jongere niet langer thuis op de bank zitten? Wij bieden je de kans om opgeleid te worden in de ICT. Bij ons leer je om zowel met hardware als een netwerkomgeving om te gaan. Om hiervoor in aanmerking te komen is het natuurlijk vooral belangrijk dat je gemotiveerd bent en interesse hebt in ICT. Daarna gaan we om de tafel zitten en op basis van een uitgebreid intake-programma kijken of je voldoende basisniveau hebt om bij ons te kunnen werken. Vervolgens kijken we of je de praktijkopleiding Medewerker ICT-support’ kan halen bij ons.

De Praktijkverklaring
Sinds een paar jaar kan je via praktijkleren toch gewaardeerd worden met een bewijs dat je de werkprocessen beheerst die horen bij Medewerker ICT-support: de praktijkverklaring. Deze opleiding is zeer geschikt als je in het verleden bv nog geen MBO-diploma gehaald hebt, om wat voor reden dan ook. Maar je mag de opleiding ook doen om je te oriënteren op het ICT-werkveld. Je wordt aangemeld bij een ROC-instelling en doorloopt bij ICT vanaf Morgen intern de opleiding. Als je dat met succes doorloopt ontvang je een praktijkverklaring.

Meer weten?
Zit niet stil, zet jezelf in beweging. Je kunt véél meer dan je denkt!
Stuur een bericht naar ICT vanaf Morgen.

IVM-HRM-Groen

Vragen? Bel of mail ons!

'Wij zijn als HRM-team verantwoordelijk voor de uitvoering van het sociaal beleid bij ICT vanaf Morgen. Hoe mooi is het om met deze jongeren aan de gang te gaan en zo hun talenten te ontdekken? Jonge mensen verder helpen en de wereld duurzamer maken, dat is wat ons blij maakt.' Meer weten..? Stuur een e-mail!hrm@ictvanafmorgen.nl