Het Team van ICT vanaf Morgen

Laurens Overtoom

Bestuurder

06 42 39 28 40


'Als ondernemer en jobcoach stel ik alles in het werk jongeren de kans te geven zich te ontwikkelen binnen ICT vanaf Morgen. Daarmee invulling te geven aan onze missie: zoveel mogelijk gasten van de bank naar werk! Je kan bij ons in een veilige werkomgeving je bekwamen in de ICT en zelfs de praktijkopleiding Medewerker ICT-support volgen als je nog geen startkwalificatie hebt. En wie weet ligt er uiteindelijk een leuke baan te wachten die goed bij je past!'
'Hoe mooi is het om met deze jongeren aan de gang te gaan en zo hun talenten te ontdekken? Jonge mensen verder helpen en de wereld duurzamer maken, dát is wat mij gelukkig maakt.'

Ewout Nijland

Bestuurder

06 52 02 66 61


'Als eigenaar van ICT-bedrijf Qantis maak ik mij hard voor een duurzamere wereld. ICT-apparatuur wordt veel te snel en te makkelijk weggegooid. Als alle bedrijven de levensduur van hun apparatuur met een aantal jaren verlengen door op tijd voor refurbishing te kiezen kunnen we de afvalstromen en uitstoot met 50% terugdringen! Ik spoor het bedrijfsleven aan maatschappelijk te investeren door hun afgeschreven apparatuur aan ons te geven. Zo maken wij samen impact op het milieu en helpen onze jongeren aan een mooie baan in de ICT!'
'U kunt uw hardware kwijt aan bedrijven die in feite opkopers zijn. Dit levert u statiegeld op. Maar u kunt er ook voor kiezen om het aan ICT vanaf Morgen te doneren.'

Marcel van Basten

Bedrijfsleider


'Wij zijn een ICT-bedrijf. Wij hebben kennis in huis, zijn in feite een volwaardige ICT-professional. Of het nu gaat om het repareren van computers, het refurbishen van laptops, het organiseren van werkplek-migratie of software-testen: wij kunnen het. Ik regel de dagelijkse gang van zaken en ben tevens verantwoordelijk voor de webwinkel-activiteiten. Wij staan voor u klaar en als u vragen heeft of een offerte wilt ontvangen: mail mij!'
'Wij hebben genoeg kennis in huis, wij zijn in feite een volwaardige ICT-professional. '

Sjaak Winder

Teamleider Refurbishment


'Refurbished devices zijn apparaten die al eerder ‘gebruikt’ zijn en die dankzij een opknapbeurt door onze experts weer als nieuw zijn. Zo krijgen ze een tweede leven. De producten die refurbished worden, zijn veelal afkomstig uit het bedrijfsleven. Ze worden uitgebreid gecontroleerd en getest. Met een refurbished device ben je niet alleen milieubewust bezig, maar hou je ook je geld in je portemonnee!'
'Met een refurbished device ben je niet alleen milieubewust bezig, maar het scheelt je ook een aantal centen in de portemonnee!'

Dennis Broersma

Stafmedewerker


Als vrijwilliger bekleed ik een staffunctie. Zo lever ik o.a. een bijdrage op het gebied van kwaliteit, Arbo, milieu en organisatie. Dit kan en mag mooi op mijn eigen tempo. Op deze manier draag ik bij om het verschil te maken voor mens milieu en maatschappij. En daar stop ik graag mijn energie in!
'Als vrijwilliger kan ik mijn steentje bijdragen op maatschappelijk gebied. Dat geeft heel veel voldoening.'

Kim Bakkum

Coördinator


'ICT vanaf Morgen doneert zo’n 10% van alle gerefurbishte apparatuur aan stichtingen en verenigingen. Ik handel alle aanvragen af die binnenkomen van de verschillende uitdagingen als de Waaier of Holland Kroonse Uitdaging. Zoveel enthousiaste mensen ontmoeten en helpen, dat is werk waar ik heel blij van word! Daarnaast schrijf ik mee aan ons social impact rapport, waarin wij vertellen waar we voor staan en wat we bereikt hebben tot nu toe, ontzettend leuk en interessant om te doen. Verder hou ik mij bezig met social media, bedrijfsnetwerken, etc. Kortom, dit is een bedrijf waar je veel kansen krijgt om bij te dragen daar waar je interesse voor hebt, of mogelijkheden in ziet. '
'Donaties aan verenigingen en/of stichtingen zijn een belangrijke pijler in onze missie om impact te maken!'

Thijs Postma

Interne Jobcoach


'Ik ben binnen ICT vanaf Morgen de interne jobcoach en ook verantwoordelijk voor de 3e Leerweg. Ik coördineer de nieuwe aanmeldingen en houd mij bezig met de voortgang van onze jongeren. Het is mijn ambitie om jongeren (weer) zelfvertrouwen te geven en structuur te bieden in de veilige omgeving die ICT vanaf Morgen is. Een doel te geven en te laten doorstromen naar een volgende fase, wellicht een betaalde job of opleiding. mooi werk!'
'Het is mijn ambitie om bij ICT vanaf Morgen erin te slagen jongeren (weer) zelfvertrouwen te geven en structuur te bieden.'