Een mooie ervaring!

Vandaag nemen we afscheid van Julian en Mitchel

Deze twee bevlogen studenten volgen de opleiding Expert System & Devices bij  Vonk in Schagen. Een half jaar lang hebben ze hier alle ins en outs van het hardware-proces doorlopen en daarnaast ook jongeren begeleid als onderdeel van hun stage-opdracht.

Was het leerzaam? “Jazeker, het was onze eerste stage dus ik heb veel geleerd over hoe dingen echt werken”, geeft Mitchel aan. “Ook het begeleiden van jongeren was een eerste ervaring voor ons”.

Wat vonden jullie het leukst om te doen? Voor Mitchel was dit het wipen van servers en Julian genoot vooral van het begeleiden van jongeren. Hij gaf aan dat zijzelf nogal in het diepe werden gegooid bij hun start hier. Julian: “Ik heb daarop een stappenplan gemaakt die wij vervolgens konden toepassen bij het begeleiden van instromende jongeren”. Mooi voor het stageverslag en mooi voor ons als bedrijf om in het vervolg toe te passen.

Wat vonden jullie van ICT vanaf Morgen? “Zowel wat werkplek betreft,  de open ruimte waarin je iedereen om je heen kan zien en spreken als de gezellige sfeer was top, we hebben hier een super leuke stage gehad”.

En wat willen jullie in de toekomst? Beide gaan voor de Hbo-opleiding Cybersecurity. Dat klinkt als een goed plan met perspectief.

We sluiten af op de rode krat waarbij Thijs hen bedankt en complimenteert hoe goed ze in het team pasten. En natuurlijk ontvangen beide jongens  het certificaat  “Geslaagd als aangenaam mens”.

Nu terug de schoolbanken in, dat zal wennen zijn. Succes Julian en Mitchel!

Deel dit bericht: