skip to Main Content

Werkplekken migreren!

Het is niet bepaald de eerste keer dat ICT vanaf Morgen de werkplek-migratie verzorgt voor een bedrijf of organisatie. In dit geval zijn we afgelopen week bezig met de migratie van maar liefst 200 werkplekken voor de gemeente Beverwijk.

Organisaties zijn continu in beweging & werkplekken veranderen. Complete werkplek-migraties verzorgen wij daarom ook. Voorafgaand aan de migratie heeft ons projectteam de typen gebruikers in kaart gebracht om de type werkplekken te bepalen. Het is duidelijk dat een migratie van groot belang is; zonder goede werkplek kunnen de medewerkers absoluut hun werk niet goed doen en lopen bedrijfskritische processen veel gevaar.

In onze locatie in Alkmaar bereiden we de migraties van werkplekken voor als er ook sprake is van nieuwe hardware. Die pakken we uit, checken het materiaal  en voorzien het al van Window-images, zodat ze bij de werkelijke inrichting van de werkplek direct operationeel zijn. Zo verzorgen we dus ook werkplek-inrichting, opdat alles weer optimaal functioneert.

Wat dit betreft: ons projectteam met onze opgeleide jongeren ontkoppelt de oude werkplekken, plaatst de nieuwe hardware en richt de nieuwe werkomgeving in, ook voor wat betreft een eventuele nieuwe applicatie, meer functionaliteit of het installeren van speciale applicaties.

Natuurlijk testen we of alles goed functioneert en voeren we de oude apparatuur verantwoord af, want als gecertificeerde social enterprise garanderen wij een groene footprint.

Gewoon weer lekker verder werken na de migratie?

Mijn naam is Ewout Nijland en ik ga graag met je in gesprek over wat ICT vanaf Morgen kan betekenen als het om een ICT-vraagstuk gaat, zoals werkplek-migraties. Ook wat onze andere ICT-diensten betreft, kun je met mij in gesprek. Groot of klein, dat maakt niet uit.

Voor contact: bel 06 52 02 66 61 of mail naar nijland@ictvanafmorgen.nl

Back To Top