In het hart van Noord-Holland

In Alkmaar begon de victorie, maar zelf blijft ICT vanaf Morgen graag bescheiden: vanuit deze in het hart van Noord-Holland gelegen gemeente is ICT vanaf Morgen uitstekend bereikbaar voor jongeren en bedrijfsleven. Belangrijk: ons werkgebied beperkt zich niét tot Alkmaar. 

Ons belangrijkste doel, natuurlijk: wij willen zoveel mogelijk (jonge) mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk bieden in de ICT. Zeg maar: van thuis op de bank naar werk. Deze jongeren zitten veelal in een lastige, uitzichtloze situatie, máár blijken allen één grote belangstelling te delen: ze zijn érg geïnteresseerd in ICT.

Zo gaan deze jongeren bij ICT vanaf Morgen enerzijds aan het werk met afgeschreven computers die door het bedrijfsleven of andere organisaties (gemeentes, onderwijsinstellingen) worden gedoneerd. Anderzijds verzorgen zij ICT-diensten in de meest brede zin van het woord, voor bedrijven, maar zeker ook voor particulieren.

En zo is ICT vanaf Morgen een volwaardige, professionele ICT-dienstverlener. Wij leveren: ICT Kracht door jongeren!

Maatschappelijke winst
ICT vanaf Morgen is een social enterprise. Bij sociaal ondernemers staat de maatschappelijke missie voorop: impact first! Net als gewone bedrijven leveren wij producten en diensten, maar geld verdienen is geen hoofddoel; het is een middel om de wereld een beetje beter te maken.

IVM-Portretten-Laurens-Groen

Vragen? Mail naar Laurens Overtoom

'Ik ben als directeur verantwoordelijk voor het sociaal beleid bij ICT vanaf Morgen. Hoe mooi is het om met deze jongeren aan de gang te gaan en zo hun talenten te ontdekken? Jonge mensen verder helpen en de wereld duurzamer maken, dat is wat mij gelukkig maakt.'



lovertoom@ictvanafmorgen.nl