In het hart van Noord-Holland

In Alkmaar begon de victorie, maar zelf blijft ICT vanaf Morgen graag bescheiden: vanuit deze in het hart van Noord-Holland gelegen gemeente is ICT vanaf Morgen uitstekend bereikbaar voor jongeren en bedrijfsleven. Belangrijk: ons werkgebied beperkt zich niét tot Alkmaar. 

Ons belangrijkste doel, natuurlijk: wij willen zoveel mogelijk (jonge) mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk bieden in de ICT. Zeg maar: van thuis op de bank naar werk. Deze jongeren zitten veelal in een lastige, uitzichtloze situatie, máár blijken allen één grote belangstelling te delen: ze zijn érg geïnteresseerd in ICT.

Zo gaan deze jongeren bij ICT vanaf Morgen enerzijds aan het werk met afgeschreven computers die door het bedrijfsleven of andere organisaties (gemeentes, onderwijsinstellingen) worden gedoneerd. Anderzijds verzorgen zij ICT-diensten in de meest brede zin van het woord, voor bedrijven, maar zeker ook voor particulieren.

En zo is ICT vanaf Morgen een volwaardige, professionele ICT-dienstverlener. Wij leveren: ICT Kracht door jongeren!

Maatschappelijke winst
ICT vanaf Morgen is een social enterprise. Bij sociaal ondernemers staat de maatschappelijke missie voorop: impact first! Net als gewone bedrijven leveren wij producten en diensten, maar geld verdienen is geen hoofddoel; het is een middel om de wereld een beetje beter te maken.

Opleiden!

'Als ondernemer en jobcoach stel ik alles in het werk jongeren de kans te geven zich te ontwikkelen binnen ICT vanaf Morgen. Daarmee invulling te geven aan onze missie: zoveel mogelijk gasten van de bank naar werk! Je kan bij ons in een veilige werkomgeving je bekwamen in de ICT en zelfs de praktijkopleiding Medewerker ICT-support volgen als je nog geen startkwalificatie hebt. En wie weet ligt er uiteindelijk een leuke baan te wachten die goed bij je past!'

Laurens Overtoom