Verantwoorde verwerking van oude hardware

In ons werk staat tegenwoordig ICT centraal. We werken met laptops, PC’s, printers, servers, et cetera. Nadeel: het veroudert. Bedrijven en organisaties zitten zo veelal opgescheept met veel hardware dat verantwoord afgevoerd moet worden. Hierbij zijn veel bedrijven actief die in feite opkopers zijn. Dit levert u statiegeld op. U kunt er echter ook voor kiezen om het aan ICT vanaf Morgen te doneren, zodat u enerzijds uw afgeschreven materiaal verantwoord afvoert en anderzijds jongeren kansen biedt die met uw materiaal aan de slag gaan in een serieuze werkomgeving. Conclusie: u investeert in impact!

Uw oude ICT-apparatuur doneren aan ICT vanaf Morgen? Een prima plan. Wij zorgen ervoor dat bij u de spullen worden opgehaald en dragen zorgen voor de verwerking. Hieronder leest u hoe dit stapsgewijs in zijn werk gaat:

Van eerste contact tot contract
Als u contact met ons heeft opgenomen, informeren wij u in een eerste gesprek over alle ins & outs. Op basis van uw informatie doen wij u een schriftelijk voorstel dat, na het eventueel doorvoeren van aanpassingen, leidt tot een contract. Gefeliciteerd: u bent partner van ICT vanaf Morgen. U bent Partner in Impact. Vervolgens is het tijd voor actie:

Praktische aanpak
Wij maken met uw hierbij betrokken medewerker(s) afspraken voor wat betreft planning, aard van het materiaal, locatie(s) en volume.

Onze ophaaldienst
Wij hebben eigen vervoer om uw ICT-apparatuur op te halen. U krijgt bericht wanneer we langskomen op uw locatie(s) en onze mensen zorgen dat het materiaal correct wordt geladen en afgevoerd.

Datadragers wipen
Op zorgvuldige wijze worden al uw gegevens die op de harde schijven (of back-up tapes) van uw aangeleverde ICT-apparatuur verwijderd of vernietigd om misbruik door derden te voorkomen. Met onze datawiping of vernietigingsservice neemt u hiermee uw verantwoordelijkheid conform de Europese privacywetgeving.

Vernietigingscertificaat
U ontvangt (telkens) na afloop een Vernietigingscertificaat inclusief een lijst met serienummer-registratie. Deze sturen wij u zowel digitaal alsook per post toe. Zo bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare vernietiging volgens de richtlijnen van de Europese regelgeving AVG m.b.t. dataprivacy en vertrouwelijke gegevens.

Vragen? Bel of mail Ewout Nijland.

In ons werk staat tegenwoordig ICT centraal. We werken met laptops, PC’s, printers, servers, et cetera. Nadeel: het veroudert. Bedrijven en organisaties zitten zo veelal opgescheept met veel hardware dat verantwoord afgevoerd moet worden. Hierbij zijn veel bedrijven actief die in feite opkopers zijn. Dit levert u statiegeld op. U kunt er echter ook voor kiezen om het aan ICT vanaf Morgen te doneren, zodat u enerzijds uw afgeschreven materiaal verantwoord afvoert en anderzijds jongeren kansen biedt die met uw materiaal aan de slag gaan in een serieuze werkomgeving. Hierover ben ik gaan nadenken. Hoe kan ik hier iets aan doen?’ Heeft u vragen? U kunt mij bereiken op 06 52 02 66 61 of mail naar enijland@ictvanafmorgen.nl