skip to Main Content

Gregor Overtoom

Een prachtig bedrijf die vooral jongeren de kans geeft om hun passie met passend werk te voldoen in het repareren of extraheren van computers tablets enzovoort voor een 2e leven van déze.

Karin Ilic

Reeds meermalen geweest. laptop en tablet laten repareren. Zoonlief tevens geslaagd voor hdmi beeldscherm. Komen afspraken na, werken super snel, altijd vriendelijke mensen die je te woord staan en helpen en absoluut zeer netjes met de prijzen.

Heel fijn bedrijf met fijne mensen!

Gerard Oud

Mooi sociaal bedrijf dat mensen verder helpt en kwaliteit levert. Ook een mooie webshop voor laptops, printers en mobieltjes tegen een zeer schappelijke prijs!

Frans Bovens

Als volksbank werken we samen met de stichting om mensen vanuit de arbeidsparticipatie een kans te geven en onze laptops een tweede leven te gunnen. Naast het gecertificeerd verwijderen van data, opslag en opfrissen, worden de laptops verdeeld over andere goede doelen en collega’s. Zo dragen we bij aan een meer duurzame maatschappij, langere levensloop van materialen en een inclusieve arbeidsmarkt voor iedereen.

Super partnership met enthousiaste mensen met een praktische inslag. Ik kan iedereen aanbevelen hier zijn hárdware af te geven.

Back To Top