Wij repareren PC's en laptops

Is je PC of laptop ook zo traag..? Start je computer niet meer op? Of is je beeldscherm beschadigd? Een nieuwe machine kost veel geld, dus repareren is vaak een betere optie. ICT vanaf Morgen is een professioneel adres om je computer te laten repareren tegen een betaalbare prijs.

 

Wij werken voor particulieren én bedrijven 
Of het nu gaat om een laptop, PC, werkstation of een All-in-one PC: op onze reparatieafdeling zijn wij in staat apparatuur snel weer in orde te maken als er sprake is van schade of als ze het gewoonweg niet meer doen. Diverse onderdelen voor alle merken computers hebben wij op voorraad, dus kan een reparatie vlot en effectief worden uitgevoerd. Wij werken voor particulieren, maar ook voor het bedrijfsleven of bijvoorbeeld onderwijs. Bij ICT vanaf Morgen kunnen we met een flink team aardig wat aan. 

Start je computer niet meer op of is je beeldscherm beschadigd?
Een niet goed werkende of defecte computer is een frustratie op zich en bij ICT vanaf Morgen helpen we je graag. Na ontvangst stellen wij snel een diagnose en bepalen wij wat er voor nodig is om jouw computer weer te repareren. Indien de kosten niet hoger zijn dan € 15,00 inclusief BTW repareren wij je computer direct. Zijn de kosten hoger, dan ontvang je van ons vooraf een prijsopgave. We doen het graag en goed!

 
Machine heel traag? Doe de Solid State Drive (SSD) upgrade!
Een veel gehoorde klacht: 'Mijn laptop of PC is zoooooo traag geworden..!' Dat is natuurlijk héél irritant, maar wij bieden je een goede oplossing: vanaf € 75,- verzorgen wij een SSD-upgrade, dat wil zeggen: wij vervangen je traditionele harde schijf (HDD) voor een snelle SSD schijf en installeren daar opnieuw Windows op.

SSD schijven zijn véle malen sneller dan traditionele harde schijven. Ze zorgen voor hogere prestaties en een sneller besturingssysteem in het algemeen. Een SSD zorgt ook voor veel snellere opstarttijden van het besturingssysteem en programma’s. SSD’s zijn lichter, stiller, zuiniger en gaan ook nog eens langer mee dan traditionele schijven.

 

Als particulier heb je al een 120GB SSD (upgrade) vanaf € 75,- inclusief montage en inclusief BTW!

Vragen? Bel of mail!

Stuur een e-mail of bel even direct naar (072) 30 30 343!