skip to Main Content

ICT vanaf Morgen genomineerd voor NHN Business Awards!

Foto: Keesnan Fotografie

ICT vanaf Morgen is genomineerd voor de NHN Business Award 2020. De organisatie is momenteel voor het 7e jaar op zoek naar inspirerende ondernemers in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal. Op donderdag 26 november vindt de spannende finale plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo.

ICT vanaf Morgen is voorgedragen door roc Horizon College, de samenwerkingspartner die de voordracht als volgt motiveerde in een persoonlijke brief van Willem Zijlstra, directeur Business Development van het Horizon College:

‘Graag spreken wij onze waardering uit naar ICT vanaf Morgen: Horizon College is bijzonder blij met jullie als samenwerkingspartner! Met jullie ‘social enterprise’ bieden jullie onderdak aan een enorme diversiteit aan jongeren met het gemeenschappelijke kenmerk dat zij niet terecht kunnen in het reguliere onderwijs. Het zijn vaak drop outs of jongeren met gedragsproblematiek, ook regelmatig oud-studenten van Horizon College. In de omgeving van ICT vanaf Morgen werken zij in de ICT en doen zij op die manier toch de zo belangrijke werkervaring op. Daarnaast heeft ICT vanaf Morgen als één van de eersten de pilot ‘Praktijkleren met praktijkverklaring’ omarmd en begeleiden jullie 5 studenten in een dergelijk traject. Andersom leveren jullie aan studenten van het Horizon College refurbished computers tegen een schappelijke prijs. Tot slot bieden jullie onze studenten van diverse opleidingen een stageplek, vaak gaat het daarbij om studenten die moeite hebben een stage te vinden.

Kortom, jullie zijn ontzettend goed bezig en vormen een zeer waardevolle aanvulling op ons opleidingsaanbod. Om onze waardering kracht bij te zetten, hebben wij jullie gevraagd ICT vanaf Morgen te mogen nomineren voor de Noord-Holland Noord Business Awards. Wij zijn blij dat jullie deze nominatie hebben aanvaard. Wij hopen nog lang succesvol samen te werken!’

De organisatie onderscheidt in 2020 4 categorieën. Kijk voor meer informatie op de website van NHN Business Awards. Zie hier ook een impressie van de uitreiking vorig jaar:

ICT vanaf Morgen helpt je verder!

‘Bij ICT vanaf Morgen werken jongeren die om uiteenlopende redenen niet (meer) voor een opleiding in aanmerking kwamen. En de hele wereld weet nu: thuiszitten, dat is niks. Zo verdwijnt elk doel, elk perspectief. ICT vanaf Morgen kan deze jongeren weer een toekomst bieden door met ICT aan de gang te gaan. Bovendien bieden we hier opleidingen aan, en zo is ICT vanaf Morgen de opstap naar een goede opleiding en een toekomst in de ICT.’

Laurens Overtoom kan je informeren over alle ins & outs – lees er hier meer over!

Back To Top