skip to Main Content

Hier is: Kim Bakkum!

Foto: Laurens Overtoom

Wij willen graag aan u voorstellen: Kim Bakkum. Zij gaat de donaties coördineren van ICT apparatuur. Want donaties zijn een belangrijke pijler in onze missie om impact te maken!

Hiermee neemt zij de taak over van Dennis Broersma die binnen ICT vanaf Morgen de Reparatie-afdeling voor zijn rekening zal gaan nemen. Kim is zo verantwoordelijk voor het contact met De Waaier en diverse Noord-Hollandse Uitdagingen. Dit zijn namelijk de organisaties waar ICT vanaf Morgen bij voorkeur zijn donaties mee regelt: platforms die ‘matches’ organiseren tussen bedrijfsleven (aanbod) en stichtingen/verenigingen (vraag). Vaak gaat zo’n vraag over een laptop of printer, en dat zijn zaken waar ICT vanaf Morgen beschikt.

De Waaier motiveert bedrijven om een actieve bijdrage te leveren aan hun maatschappelijke omgeving.​ De Waaier verbindt de vraag van maatschappelijke organisaties en het aanbod van betrokken ondernemers in een ‘match’ en maken zo de regio en haar bewoners een stukje mooier en gelukkiger. Over de samenwerking met de Hollands Kroonse Uitdaging schreven we eerder.

Kim Bakkum is eigenlijk Amerikaanse van geboorte, maar vanaf haar 5e in Nederland. Zij heeft een economische achtergrond met banen bij de Postbank en ING, maar koos later voor het onderwijs. De afgelopen jaren heeft ze ook, mede doordat haar dochter Robin een groot voetbaltalent bleek te zijn, haar schouders gezet onder De Witte Leeuwinnen, het vrouwenvoetbal in Velsen, dat inmiddels al een paar jaar onder de naam van VV Alkmaar opereert.

Kim is dus het aanspreekpunt voor De Waaier en de Hollands Kroonse Uitdaging, Helders Uitdaging, Schagense Uitdaging, Zaanse Uitdaging, Waterlandse Uitdaging en West-Friese Uitdaging, maar daarnaast coördineert ze ook rechtstreekse aanvragen van o.a. particulieren, instellingen of verenigingen.

Heb je een vraag voor Kim?

Stuur een e-mail: kim@ictvanafmorgen.nl  !

Back To Top