skip to Main Content

IVM Kerstviering 2019

Met een heuse bingo hebben we bij ICT vanaf Morgen het jaar afgesloten. Waar nog maar eens zichtbaar werd wat onze kracht is: plezier hebben in samenwerking!

2019 is een jaar waar we met veel trots op terug mogen kijken. We hebben tal van nieuwe klanten met klinkende namen mogen verwelkomen, meer dan 70 jongeren hebben kortere of langere tijd bij ons gewerkt en we hebben een record aan apparatuur een tweede leven kunnen geven. En als klap op de vuurpijl: een spetterend Open Huis in december.
Hebben we dan niets meer te wensen over voor 2020? Zeker. Dat we nog meer jongeren kansen kunnen geven op uitdagend werk in de ICT, samen met het bedrijfsleven die ons steunen in onze doelstellingen. Dat de gemeente Alkmaar & Heerhugowaard ons eens écht serieus gaan nemen en dat een tweede filiaal gerealiseerd gaat worden in een gemeente die het wel snapt!

Wij wensen u een gezond en inspirerend 2020 toe en laten we samen de wereld wat veiliger & duurzamer maken!

Bingo bij ICT vanaf Morgen

Met een heuse bingo hebben we bij ICT vanaf Morgen het jaar afgesloten. Waar nog maar eens zichtbaar werd wat onze kracht is: plezier hebben in samenwerking! 2019 is een jaar waar we met veel trots op terug mogen kijken. We hebben tal van nieuwe klanten met klinkende namen mogen verwelkomen, meer dan 70 jongeren hebben kortere of langere tijd bij ons gewerkt en we hebben een record aan apparatuur een tweede leven kunnen geven. En als klap op de vuurpijl: een spetterend Open Huis in december.Hebben we dan niets meer te wensen over voor 2020? Zeker. Dat we nog meer jongeren kansen kunnen geven op uitdagend werk in de ICT, samen met het bedrijfsleven die ons steunen in onze doelstellingen. Dat de gemeente Alkmaar&Heerhugowaard ons eens écht serieus gaan nemen en dat een tweede filiaal gerealiseerd gaat worden in een gemeente die het wel snapt 🙂 Wij wensen u een gezond en inspirerend 2020 toe en laten we samen de wereld wat veiliger & duurzamer maken!

Geplaatst door ICT vanaf Morgen op Dinsdag 31 december 2019
Back To Top