Onze ICT kracht

Onze werkzaamheden voeren wij vanuit onze werkplaats, op locatie, ad hoc of volgens een abonnement en eventueel in projectvorm uit. Altijd in goed overleg. Hier volgt een opsomming in hoofdlijnen van wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen.

SROI verplichting?
Wanneer je diensten afneemt van ICT vanaf Morgen zijn deze 100% aftrekbaar van de SROI-verplichting. Kijk hier voor meer informatie.

IVM-Datawiping

Data Wiping

ISO9001 gecertificeerd dus zorgvuldig en betrouwbaar en met certificaat
Op zorgvuldige wijze worden alle gegevens die op harde schijven (of back-up tapes) van aangeleverde ICT apparatuur staan verwijderd of vernietigd om misbruik door derden te voorkomen. ICT vanaf Morgen is voor dit proces ISO 9001 gecertificeerd en staat daarmee garant voor een zorgvuldig en betrouwbare uitvoering conform de Europese privacywetgeving AVG.
IVM-Full Service Hardware Support

Afvoer oude hardware

Duurzaam en volgens Europese richtlijnen
Wij zorgen dat jouw oude, afgeschreven PC’s of laptops verantwoord worden afgevoerd. Omdat het vaak om grote aantallen gaat, verzorgt ICT vanaf Morgen ook het transport met eigen vervoer. Als opdrachtgever ontvang je na afloop een vernietigingscertificaat met serienummer-registratie. Zo ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare vernietiging conform de Europese privacywetgeving AVG inclusief het verwijderen van alle gegevens (hiervoor zijn wij ISO9001 gecertificeerd)
IVM-Refurbishing

Refurbishment

Geef afgeschreven ICT een tweede leven
In ons werk en thuis neemt ICT vaak een prominente plaats in. We werken met laptops, PC’s, printers, servers, smart-tv’s et cetera. Nadeel: het veroudert relatief snel. Wij verduurzamen de wereld een beetje door afgeschreven ICT-apparatuur te refurbishen en zo een tweede leven te geven.
IVM-Reparatie

Reparatie en Support

Op vaste frequentie inclusief transport
Door het veelvuldig en intensief gebruik van computers, stijgt de behoefte aan reparaties en ICT-support. Met onze full service onderhoudsabonnement ontzorgen wij jouw organisatie als het gaat om onderhoud en reparatie van laptops en/of pc’s. Dit betekent dat we met een afgesproken frequentie de hardware ophalen, repareren, testen, schoonmaken en weer retour bezorgen. De Volksbank, Regio College, ROC Horizon College en tal van MKB bedrijven rekenen wij reeds tot tevreden klanten.
IVM-Werkplekmigratie

Werkplekmigratie

Complete verhuizing en/of inrichting hardware en applicaties inclusief afvoer oude ICT
Organisaties zijn continu in beweging en het aantal werkplekken en de wensen voor inrichting daarvan veranderen daarmee ook. Voor complete werkplekmigraties kun je bij ons terecht. Voorafgaand aan een migratie heeft ons projectteam de typen gebruikers in kaart gebracht om de specifieke werkplekken te bepalen. Op onze locatie in Alkmaar bereiden we de migraties van werkplekken voor als er ook sprake is van nieuwe hardware. Die pakken we uit, checken het materiaal en voorzien het al van Windows-images, zodat ze bij de werkelijke inrichting van de werkplek direct operationeel zijn. Ons projectteam ontkoppelt de oude werkplekken, plaatst de nieuwe hardware en richt de nieuwe werkomgeving in, ook voor wat betreft eventuele nieuwe applicaties. Natuurlijk testen we of alles goed functioneert en voeren we de oude apparatuur verantwoord af.
IVM-Hardware Testing

Software testing

Kleine of grote projecten en makkelijk opschaalbaar.
ICT vanaf morgen voert voor verschillende IT-bedrijven diverse software tests uit zoals bijvoorbeeld FAT testen. Op onze locatie kunnen we eenvoudig opschalen als het gaat om testcapaciteit, dit maakt kosten en deadlines beter beheersbaar. Ook het inrichten van een teststraat behoort tot de mogelijkheden.
IVM-Cloud

Cloud diensten

Cloud diensten
Thuis werken, op het werk of onderweg? Werken op je telefoon, tablet of laptop? Met data in de Cloud is het allemaal mogelijk en ben je onafhankelijk van plaats of apparaat. ICT vanaf Morgen is een Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) en heeft inmiddels succesvol diverse Microsoft 365 Cloud omgevingen opgeleverd aan haar klanten. Wij zijn dan ook de ideale partner voor het opzetten van een 365 Cloud omgeving waarbij wij de inrichting, datamigratie en migratie van e-mail verzorgen. Ben je eenmaal live, ook dan kun je op ons rekenen voor het onderhouden van je Cloud omgeving.
IVM-Webdesign

Webdesign, domeinregistratie en hosting

Design, onderhoud en hosting voor een scherpe prijs
Ook voor verenigingen, stichtingen en zzp-ers is een website onmisbaar: je verhaal vertellen aan de buitenwereld, informatie delen met anderen en vooral vindbaar zijn. Een goede website bouwen is echter kostbaar. Als social enterprise kunnen wij deze dienst voor een hele scherpe prijs aanbieden. Tevens kunnen wij je domein registreren, de website hosten en het functioneel- en technisch onderhoud uitvoeren.
IVM-ICT Support

Helpdesk

Voor al je ICT vragen
Ter ondersteuning van onze activiteiten hebben wij een Helpdesk ingericht. Onze klanten kunnen hier terecht voor al hun ICT vragen.
IVM-Webshop

Verkoop en Webshop

Verkoop Refurbished apparatuur in projectvorm of via de webshop
Apparatuur die door onze jongeren wordt gerefurbished wordt vooral projectmatig verkocht aan diverse organisaties en instellingen. Particulieren kunnen op onze webshop terecht voor laatste aanbod.

We leggen het je even uit in dit filmpje:

IVM-Portretten-Ewout-Blauw

Vragen? Bel of mail Ewout Nijland.

Mijn naam is Ewout Nijland en ik ga graag met je in gesprek over wat ICT vanaf Morgen kan betekenen als het om een ICT-vraagstuk gaat. Groot of klein, dat maakt niet uit.enijland@ictvanafmorgen.nl
of bel 06 52 02 66 61