Onze ICT kracht

Onze werkzaamheden voeren wij vanuit onze werkplaats, op locatie, ad hoc of volgens een abonnement en eventueel in projectvorm uit. Altijd in goed overleg. Hier volgt een opsomming in hoofdlijnen van wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen.

SROI verplichting?
Wanneer je diensten afneemt van ICT vanaf Morgen zijn deze 100% aftrekbaar van de SROI-verplichting. 

IVM-Datawiping

Data Wiping

Met certificaat
Op zorgvuldige wijze worden alle gegevens die op harde schijven (of back-up tapes) van aangeleverde ICT-apparatuur staan verwijderd of vernietigd. ICT vanaf Morgen is voor dit proces ISO9001 gecertificeerd dus staat garant voor betrouwbare en correcte uitvoering van dit proces. Inclusief vernietigingscertificaat en transport. Wiping op locatie behoort tot de mogelijkheden.
IVM-Full Service Hardware Support

Ophaaldienst Hardware

Inclusief transport en data wiping
Wij halen uw afgeschreven PC’s of laptops op en zorgen dat alle data zorgvuldig van de harde schijven wordt vernietigd. Onze jongeren refurbishen de hardware en indien dit niet meer mogelijk is zorgen wij dat de hardware verantwoord wordt afgevoerd. Als opdrachtgever ontvangt u na afloop een vernietigingscertificaat met serienummer-registratie. Zo is uw organisatie verzekerd van een veilige en betrouwbare vernietiging volgens de richtlijnen van de Europese regelgeving AVG m.b.t. dataprivacy en vertrouwelijke gegevens
IVM-Refurbishing

Refurbishment

Geef afgeschreven ICT een tweede leven
ICT vanaf Morgen verduurzaamt de wereld een beetje door afgeschreven ICT-apparatuur te refurbishen en zo een tweede leven te geven. Inclusief transport en data wiping. Van alle refurbished apparatuur doneren wij 5% aan stichtingen en verenigingen.
IVM-Reparatie

Hardware Reparatie

Inclusief transport
Te veel ICT hardware wordt weggegooid terwijl deze nog prima te repareren is en dat is zonde! Een contract met ICT vanaf Morgen houdt in dat we met een afgesproken frequentie de hardware ophalen, repareren, testen, schoonmaken en weer retour bezorgen. De Volksbank, Regio College, ROC Horizon College en tal van MKB bedrijven rekenen wij reeds tot tevreden klanten.
IVM-Werkplekmigratie

Projecten

Ons team regelt 't
Voor organisaties voeren wij op projectbasis diverse werkzaamheden uit. Denk aan werkplekmigratie, reparaties, wifi-metingen en meer. Randstad Groep Nederland, de Volksbank en het Regio College zijn voorbeelden van organisaties waar wij succesvol projecten voor uitvoeren.
IVM-Hardware Testing

Software Testing

Regressie of ad hoc functionele testing.
Funtioneel Acceptatie Testen (FAT), User Acceptatie Testen (UAT), Regressietesten en Geautomatiseerd testen behoren tot de mogelijkheden (Test Automation)
IVM-Cloud

Microsoft 365

Certified supplier
Thuis werken, op het werk of onderweg? Werken op telefoon, tablet of laptop? Met data in de Cloud is het allemaal mogelijk. ICT vanaf Morgen is een Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) en heeft inmiddels succesvol diverse Microsoft 365 Cloud omgevingen opgeleverd aan haar klanten. Wij verzorgen de inrichting, datamigratie en migratie van uw e-mail. Eenmaal live, ook dan kunt u op ons rekenen voor het onderhoud.
IVM-Webdesign

Web Development

Inclusief domeinregistratie en hosting
Ook voor verenigingen, stichtingen en zzp-ers is een website onmisbaar: je verhaal vertellen aan de buitenwereld, informatie delen met anderen en vooral vindbaar zijn. Een goede website bouwen is echter kostbaar. Als social enterprise kunnen wij deze dienst voor een hele scherpe prijs aanbieden. Tevens kunnen wij uw domein registreren, de website hosten en het functioneel, content en technisch onderhoud uitvoeren.
IVM-ICT Support

Support

Allround ICT support
Servicedesk, 1e/2e/3e-lijns support behoren tot de mogelijkheden.
IVM-Webshop

Verkoop en Webshop

Zakelijk en particulier
Apparatuur, door onze jongeren refurbished, wordt vooral projectmatig verkocht aan diverse organisaties en instellingen. Particulieren kunnen op onze webshop terecht voor het laatste aanbod.

We leggen het je even uit in dit filmpje:

IVM-Portretten-Ewout-Blauw

Vragen? Bel of mail Ewout Nijland.

Mijn naam is Ewout Nijland en ik ga graag met je in gesprek over wat ICT vanaf Morgen kan betekenen als het om een ICT-vraagstuk gaat. Groot of klein, dat maakt niet uit.enijland@ictvanafmorgen.nl
of bel 06 52 02 66 61