ICT Kracht: wij kunnen héél veel!

Als ICT-professional ondersteunen wij bedrijven én particulieren dagelijks met diverse ICT-diensten. Grote én kleine vragen kunnen wij aan. De Volksbank, TATA Steel en het Horizon College rekenen wij bijvoorbeeld tot tevreden klanten. Producten en diensten voor particulieren vind je op onze webshop. Heb je een vraag? Bel met (072) 30 30 343 of stuur een bericht via onze site.

Wat doen wij allemaal:

Full service hardware support

Met ons service-abonnement ontzorgen wij bedrijven van alle onderhoud en reparatie aan hun laptops en PC’s. Dit betekent dat we met een afgesproken frequentie de hardware ophalen, repareren, testen, schoonmaken en weer retour sturen. De SNS bank, ASN bank, het Regio- en Horizoncollege rekenen wij reeds tot tevreden klanten. Meer weten? Bel Ewout Nijland 06 52 02 66 61

 

Refurbishing  

Bedrijven en organisaties, zoals onderwijsinstellingen en gemeenten, hebben te maken met afgeschreven hardware. ICT vanaf Morgen verzorgt ingangscontrole, datawiping en refurbishing  en wanneer refurbishing niet mogelijk meer is zorgen wij dat de hardware zorgvuldig ontmanteld en verantwoord afgevoerd wordt. Elke opdrachtgever ontvangt na afloop een Data Wipe- en/of Vernietigingscertificaat met serienummer-registratie. Zo ben je als opdrachtgever verzekerd van een veilige en betrouwbare vernietiging volgens de richtlijnen van de Europese regelgeving AVG m.b.t. dataprivacy en vertrouwelijke gegevens.

Datawiping  

Alle datadragers (harde schijven, back-up tapes, geheugenkaarten, etc.) van aangeleverde ICT-apparatuur worden door ons gewiped of fysiek vernietigd om misbruik door derden te voorkomen. Na wiping of vernietiging verstrekken wij een zogenaamd Data Wiping Certificaat of een Data vernietiging Certificaat waarmee de opdrachtgever zijn verantwoordelijkheid kan aan tonen voor de afvoer van hardware conform de Europese privacywetgeving AVG.

Software testing 

ICT vanaf morgen helpt IT-professionals in de regio met het uitvoeren van diverse software-tests. Het gaat hier bijvoorbeeld om FAT testen: een Functionele Acceptatie Test. Hiermee wordt aangetoond of een ontwikkelde applicatie, software of systeem aan de functionele vraag voldoet. In onze locatie kunnen we eenvoudig opschalen als het gaat om testcapaciteit en kunnen in korte tijd meerdere testers worden ingezet. Dit maakt kosten en deadlines beter beheersbaar. 

Werkplek-migratie 

Organisaties zijn continu in beweging & werkplekken veranderen. Complete werkplek-migraties verzorgen wij daarom ook. Voorafgaand aan de migratie brengt ons projectteam de gebruikers in kaart gebracht om een plan van aanpak te formuleren en af te stemmen met de opdrachtgever.  Vervolgens worden oude werkplekken ontkoppeld, wordt de nieuwe hardware geplaatst en wordt de nieuwe werkomgeving ingericht. Natuurlijk testen we of alles goed functioneert en voeren we de oude apparatuur verantwoord af.

Allround ICT-support  

Door het belang van ICT in organisaties, is ook de behoefte naar ICT-support enorm toegenomen. ICT vanaf morgen is specialist als het gaat om allround ICT-support en is in staat om elk bedrijf of elke organisatie te helpen met ICT gerelateerde zaken. Wij beschikken over de benodigde kennis en ervaring om te ontzorgen op het gebied van werkplekbeheer, serverbeheer, online back-up, VoIP telefonie en ICT-support. Op locatie, maar ook remote uitgevoerd op onze werkplaats.

Webdesign  |  verenigingen & stichtingen

Voor elke organisatie, groot of klein, betekent een website: de deur openzetten voor contact. Je bent vindbaar op het web en iedereen vindt zo de informatie over je winkel, vereniging of stichting die zo belangrijk is. Patrick Benjamins is de webdesigner van ICT vanaf Morgen. Hij helpt je graag met een eigen website voor een zeer aantrekkelijk bedrag. En: niet alleen kan Patrick deze website vormgeven en inrichten, hij kan de website ook beheren en onderhouden. Lees er hier meer over.

Vragen? Bel of mail Ewout Nijland.

Mijn naam is Ewout Nijland en ik ga graag met je in gesprek over wat ICT vanaf Morgen kan betekenen als het om een ICT-vraagstuk gaat. Groot of klein, dat maakt niet uit. Voor contact: bel 06 52 02 66 61 of mail naar enijland@ictvanafmorgen.nl

We leggen het je even uit in dit filmpje: