skip to Main Content

Hier is: Thijs Postma!

Per 1 september is Thijs bij IVM gestart als Interne Jobcoach in opleiding. Thijs doet de opleiding Maatschappelijke Zorg bij roc Horizon College en is mede verantwoordelijk voor de bij ICT vanaf Morgen ontwikkelde 3e Leerweg.

Mooi: Thijs telt inmiddels 22 lentes en heeft er – zoals ook veel anderen – er een aardige zoektocht opzitten. Dit is herkenbaar, omdat juist ook de jongeren van ICT vanaf Morgen bezig zijn met hún zoektocht. Dat dit tot iets goeds kan leiden, bewijst Thijs dus eigenlijk zelf. Via ICT en Horeca is Thijs bij het roc Horizon College terecht gekomen, bij de opleiding Maatschappelijke Zorg en om precies te zijn: de richting Specifieke doelgroepen.

Thijs bemoeit zich ook met de bij ICT vanaf Morgen ontwikkelde 3e Leerweg, bedoeld voor jongeren die zonder startkwalificatie zo toch een kans krijgen op de Praktijkverklaring ICT Support (nivo2). Hiermee heeft Thijs al ervaring opgedaan tijdens een eerder stage bij ICT vanaf Morgen.

‘Het is mijn ambitie om gedurende het jaar dat ik hier bij ICT vanaf Morgen aan het werk ga, erin slaag om jongeren (weer) zelfvertrouwen te geven, structuur te bieden in de veilige omgeving die ICT vanaf Morgen is, weer een doel te geven en te laten doorstromen naar een volgende fase, wellicht een leuke/goede betaalde job of opleiding. Ik zie hier erg naar uit.’

Ook zal Thijs de nieuwe aanmeldingen coördineren en zich bezighouden met de individuele voortgang van onze jongeren. Thijs, welkom!

rm

Heb je een vraag voor Thijs?

Stuur een e-mail: thijs@ictvanafmorgen.nl  !

Back To Top