Full Service Hardware Support

Of het nu gaat om een laptop, PC, werkstation of een All-in-one PC: op onze reparatieafdeling zijn wij in staat apparatuur snel te repareren als er sprake is van schade of als ze het gewoonweg niet meer doen. Diverse onderdelen voor alle merken computers hebben wij op voorraad, en zo kan een reparatie vlot en effectief worden uitgevoerd. We hebben alles in huis om uw apparaat weer werkend te krijgen!  

Abonnement
Met ICT vanaf Morgen kun je ook 'groot' denken. Met ons service-abonnement ontzorgen wij je héle organisatie als het gaat om onderhoud en reparatie aan laptops en/of PC’s. Dit betekent dat we met een afgesproken frequentie de hardware ophalen, repareren, testen, schoonmaken en weer retour bezorgen. De SNS bank, ASN bank, het Regio College, roc Horizon College en tal van MKB-bedrijven rekenen wij reeds tot tevreden klanten. 


Samenwerking met impact

Mijn naam is Ewout Nijland en ik ga graag met je in gesprek over wat ICT vanaf Morgen kan betekenen als het om samenwerking gaat op ICT-gebied. Voor elke organisatie geldt: zorg dat je ICT-infrastructuur op orde is. Maar ook: wát doen wij met de hardware op termijn, hoe kunnen we dit maatschappelijk verantwoord afvoeren? En zou een club als ICT vanaf Morgen, waar jongeren met ICT Kracht goed bezig zijn, ook een duurzame ICT-partner kunnen zijn, zodat we onze samenwerking in een Full Service Hardware Support kunnen gieten? Zeker kan dat.

Laten we verkennen wat de mogelijkheden zijn. Bel me direct 06 52 02 66 61 of stuur een mail naar enijland@ictvanafmorgen.nl

Wij zien je reactie tegemoet!