Doneren doen we graag

Jazeker, doneren doen wij graag! Via organisaties als Doesgoed en de uitdagingen van onze provincie helpen wij vele stichtingen en verenigingen aan hardware.

Op de laatste beursvloer van Doesgoed sprak Yvonne Paardekooper van ’t Bonte Erf ons aan of wij ook iets van digiboard-achtige oplossingen hadden voor het kijken van tv-programma’s. Dit zijn geen reguliere matches maar toevallig hadden we een groot scherm in huis dat eigenlijk in de weg stond.

‘t Bonte Erf biedt dagopvang voor kinderen en jongeren met bijvoorbeeld autisme en AD(H)D. Met activiteiten in de duinen of op de boerderij waar alle dieren loslopen wordt gewerkt aan het zelfvertrouwen en het ontwikkelen van een positief zelfbeeld. Een mooie missie waar wij als ICT vanaf Morgen ons ook voor inzetten.

Via Doesgoed kwam ook een ICT-hulpvraag van kledingbank NHN binnen.  Erik Guit vertelt bij het ophalen van de laptops en monitor dat de stichting enorm groeit en niet alleen wat aanbod en vraag naar kleding betreft. Ook aan bijvoorbeeld babyspullen, schuldhulpverlening en taalvaardigheden is behoefte. Genoeg uitdagingen hier dus voor de toekomst!

En de Westfriese Uitdaging benaderde ons namens Voices for Women voor een desktop. Deze stichting bestaat nog geen jaar en zet zich in voor meer aandacht voor de vrouw bij onderzoek in de gezondheidszorg.  Op de foto His Wilms, verantwoordelijk voor de administratie.

We wensen alle stichtingen veel succes toe met onze donaties!

Deel dit bericht: