skip to Main Content

ICT vanaf Morgen is dé partner als het data wiping gaat!

Ontzettend veel bedrijven, banken en andere organisaties tonen een enorme bereidwilligheid om hun gebruikte, afgeschreven laptops beschikbaar te stellen aan het onderwijs. Natuurlijk: een schitterend gebaar! Maar deze gebruikte machines kunnen niet zómaar worden gedoneerd; ze moeten even door de ‘wasstraat’. Voor ICT vanaf Morgen is verantwoord datawipen een vanzelfsprekende klus, zeker ook als het om grote aantallen gaat.

Met partners als De Volksbank of Tata Steel komen er al langer grote aantallen machines op ICT vanaf Morgen af. Dan start het proces van datawipen en/of refurbishen. Een belangrijk aspect is dat ICT vanaf Morgen een werkplaats is waar kwetsbare, maar talentvolle jongeren een kans krijgen om aan de slag te gaan met ICT en zo perspectief te geven aan hun leven. Van de bank naar werk, noemen we dit.

Dit betekent ook dat je met een samenwerking met ICT vanaf Morgen investeert in je maatschappelijke identiteit. Het past bij datgene wat de Participatie Wet op dit moment vraagt. Dat komt dus heel goed uit.

Machines doneren aan het onderwijs? Haal ze bij ICT vanaf Morgen door de wasstraat!

Laat ons data wipen!

Meer weten? Neem nu contact op met Ewout Nijland, Bel 06 52 02 66 61 of stuur een e-mail naar: [email protected]

Back To Top